Redsnapperdiving
Over ons
Hi there! Top dat je komt kijken bij mijn duikschool.
Ik kan niet wachten om je te ontmoeten en samen mooie duiken te maken.

Welkom op mijn website!

Wie ben ik?
Mijn naam is René de Visser.
Sinds 2002 ben ik met heel veel plezier PADI duikinstructeur. Tot juli 2016 heb ik als instructeur voor duikschool T&O in Purmerend gewerkt. Daarnaast ben ik in 2004 Duikschool Waterland begonnen.
Honderden mensen hebben samen met mij kennis gemaakt met de wereld onder water. Én onder mijn leiding hun PADI Open Water Diver brevet gehaald!
Ik hou van reizen, mooie landen bezoeken. Ik heb in veel locaties in Europa gedoken. Mijn mooiste duiken heb ik gemaakt in Egypte, Singapore, Thailand, Hongkong, Nieuw Zeeland, Tahiti en op de Cookeilanden, en natuurlijk op Aruba, Bonaire en Curaçao.
En nu, in 2016, neem ik de grote stap: ik heb mij gevestigd op Curacao. Op dit prachtige eiland ben ik deze kleine duikschool begonnen: Red Snapper Diving. In een ontspannen omgeving ga ik duikles geven met meer persoonlijke aandacht. Al mijn eerder opgedane ervaring breng ik met mij mee.

Wat kan ik voor je betekenen?
Altijd al je PADI duikbrevet willen halen? Of heb je je brevet en wil je een stapje verder? Een duikspecialty doen? Het kan allemaal.
Wel of geen brevet, je kunt ook bij mij terecht voor een guided dive. Voor de fun, of om te ontdekken of duiken echt iets voor jou is.
Je kunt bij mij je duikfles en je complete duik-outfit huren.
Klik op deze <link> om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Waarom persoonlijke aandacht?
Ben je angstig? Lijkt het je eng om onder water te gaan? Of heb je een slechte ervaring gehad met duiken, bijvoorbeeld tijdens een vakantie in het buitenland? Dat hoeft niet te betekenen dat je nooit zal kunnen duiken.
Met mijn jarenlange ervaring weet ik dat rust, ruimte, tijd en persoonlijke aandacht belangrijk zijn. Ik help je graag, zodat ook jij kunt gaan genieten van de prachtige wereld onder water als gebrevetteerde PADI duiker.
Kom eens langs of bel voor een afspraak. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.

Wat is PADI?
PADI staat voor Professional Association of Diving Instructors. Dit is de grootste en meest toonaangevende opleidingsorganisatie ter wereld. In 1966 in de Verenigde Staten opgericht door John Cronin en Ralph Erikson.
PADI verzekert bijna 1 miljoen certificeringen per jaar. Met een PADI duikbrevet kun je overal ter wereld duiken en duikmateriaal huren
©FKR 2016